"DESENVOLUPAMENT D´UNA NOVA GAMA DE PRODUCTES CÀRNICS CRU CURATS AMB MILLORADES CARACTERÍSTIQUES ORGANOLÈPTIQUES I VIDA ÚTIL"
– IMACPA/2016/257
PROJECTE REALITZAT AMB AJUDA DE L´INSTITUT VALENCIÀ DE COMPETITIVITAT EMPRESARIAL (IVACE) ACOLLIT AL PROGRAMA
DE CERTIFICACIÓ DE PROJECTES DE R+D+I - 2016-IMACPA PROJECTS EMP16 CERTIFICATION OF R + D + I PROJECTS
EL PROJECTE HA ESTAT FINANÇAT PEL FONS DE DESENVOLUPAMENT REGIONAL (ERDF), DINS DEL PROGRAMA OPERATIU FEDER
DE LA COMUNITAT VALENCIANA 2014-2020
"DESENVOLUPAMENT D´UN NOU PRODUCTE CÀRNIC CUIT AMB MILLORADES PROPIETATS MICROBIOLÒGIQUES I ORGANOLÈPTIQUES"
– IMACPA/2016/259
PROJECTE REALITZAT AMB AJUDA DE L´INSTITUT VALENCIÀ DE COMPETITIVITAT EMPRESARIAL (IVACE) ACOLLIT AL PROGRAMA
DE CERTIFICACIÓ DE PROJECTES DE R+D+I - 2016-IMACPA PROJECTS EMP16 CERTIFICATION OF R + D + I PROJECTS
EL PROJECTE HA ESTAT FINANÇAT PEL FONS DE DESENVOLUPAMENT REGIONAL (ERDF), DINS DEL PROGRAMA OPERATIU FEDER
DE LA COMUNITAT VALENCIANA 2014-2020
Esta web utiliza 'cookies' propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al navegar o utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de ellas.
Puedes cambiar la configuración de 'cookies' en cualquier momento.
Más info aquí"
Política de privacitat i Avís legal